_preke_tiekejo_sandelyje

Žurnālu galdiņš 471394

123 
vidēji 5 d.d.
92 prece(s)
+

Apraksts

Izmēri

Augstums:
550 mm
Platums:
690 mm
Garums:
690 mm
Atvilktņu skaits:
1 gab.
Svars:
24 kg
Maksimāla svara izturība:
15 kg
Atvilktnes maksimāla svara izturība:
4 kg
Vidējais piegādes laiks:
5 darba dienas
Transports:
Bezmaksas visā Latvijā
Garantija:
2 gadi

Raksturojums

Bremzes:
Galda virsmas materiāls:
  • MDF
Galda veids:
  • Ar atvilktnēm
Rokturi:
  • Metāls
Krāsa:
  • Ribbeck ozols
Materiāli:
  • LKSP
Izcelsme:
Eiropas savienība
Produkta kods:
471394
Ražots Eiropas Savienībā
Metāla rokturi
Klusās aizvēršanas mehānisms
MDF plātne

Klusās aizvēršanas mehānisms

Šis mehānisms ir īpašs ar to, ka aizsargā durvis un atvilktnes no ātras aizvēršanās. Pateicoties īpašajiem amortizatoriem, durvis un atvilktnes tiek apturētas tieši pirms aizvēršanas un lēnām ievelkas, tāpēc nerada troksni.

MDF plātne

MDF apzīmē vidēja blīvuma kokšķiedru plātni. Šī plāksne ir līdzīga skaidu plātnei, taču tās ražošanas process atšķiras. MDF tiek izgatavots, līmējot un presējot koksnes šķiedras, veidojot cietu dēli. tādēļ šiem paneļiem ir īpaši augsta izturība pret lūzumiem un locīšanos.

Papildu priekšmeti no kolekcijas

Ja vēlaties, lai Jūsu viesistaba būtu mājīga - Jums vajadzētu iepazīties ar šīs kolekcijas mēbelēm. Iekārtojot savu mājokli ar šīm mēbelēm, Jūs varat izbaudīt "Reveal" ozolkoka krāsas mēbeles apvienojumā ar metāla rokturiem, šī kombinācija rada harmonisku dizainu. Izveidojiet vēl stilīgāku viesistabu, izvēloties mēbeles ar integrētu vai papildus LED apgaismojumu, kas piešķirs mēbelēm unikalitāti. Kolekcijā izmantots rūdīts stikls, kas ir drošāks un ar labāku mehānisko izturību, nekā parastais stikls. Tāpat šīm mēbelēm ir kluss aizvēršanās mehānisms, pateicoties kuram atvilktnes un durvis ir pasargātas no skaļas aizvēršanās.